Rólunk

Kedvező hamvasztási és temetési lehetőségek!

Széleskörű választási lehetőségek mind ár, mind stílus tekintetében.

25 év tapasztalat

Mindig arra törekszünk, hogy kielégítsük a hozzátartozók igényeit!

0-24 elérhetőség

Társaságunk NON-STOP elérhető! +36 30 217 96 39

Teljeskörű ügyintézés

Teljeskörűen elintézünk minden temetkezéssel kapcsolatos feladatot!

Mindig arra törekszünk, hogy kielégítsük a hozzátartozók igényeit!

A Gyertyalánk Kft története:

A Gyertyaláng Kft-t 1988-ban alpította édesapám Szegedi Pál..A 2000-es évektől folyamatosan kapcsolódott be családunk többi tagjai is a cég működésébe, így ezzel már egyre több területen tudtuk temetkezési szolgáltatást nyújtani. Temetkezési szolgáltatást és temető üzemeltetést a  Zsámbéki medence településein és Pest-Vármegye több településein is végzünk.

Családi vállalkozásként 20 éve végezzük tevékenységünket.
Nálunk nincs felesleges bürökrácia, mindenki tevékenyen kiveszi a részét a feladatokból, így pénzt spórolunk meg a temettetőnek.

Nálunk nem katalógusból válasszák ki a kegyeleti kellékeket, ténylegesen azt kapják amit kiválasztanak. Mi több temetkezési kellék gyártó termékeit forgalmazzuk, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kellékeket. Munkatársaink több éve, évtizede végzik nagy szakértelemmel feladataikat, ezzel segítve a gyáz terhét levenni a vállukról. Egyszerű, de elegáns  formaruhába, nem kihívalkodó reklámokkal, de mégis modern és innovatív eszközökkel állunk megrendelőik szolgálatába.

Szolgáltatást nyújtunk:

Zsámbék,Tök, Perbál, Budajenő, Telki, Biatorbágy, Herceghalom, Etyek, Érd, Százhalombatta, Tököl, Dömsöd,Budakeszi, Budaörs

Egyéb településeken is végzünk szolgáltatást, Kérem érdeklődjenek az ügyeleti telefonszámon!!

Ügyelet éjjel - nappal
VAGY

Keresse fel irodánk egyikét!

Scroll to Top